Batı İslam Algısının Arkeolojisi, Pavlus Hıristiyanlığına Giriş - Tevfik Aksoy (Eskiyeni, 2011)
Birlikte ayrı yaşamak, insanların birbirlerinin inançlarına ve dünya görüşlerine saygısızlıktan ve tahammül edememekten kaynaklanmaktadır. Bugün içerisinde yaşadığımız dünyanın belki de en büyük problemlerinden birisi bu olsa gerektir. Dünyaya medeniyet ihraç (ettiğini iddia) eden Batılı ülkeler ekseninden olaya bakmak nasıl bir dünyada yaşadığımızı anlamak açısından çok önemlidir.