Олена Миколаївна Москаленко-Висоцька «Основи продюсерської діяльності» : навчальний посібник - Oleksandr Bezruchko (Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія: Аудіовізуальне мистецтво і виробництво, 2019)
Рецензія на навчальний посібник Олени Миколаївни Москаленко-Висоцької «Основи продюсерської діяльності»