Training dependent promotions and wastages - V. S. S. Yadavalli; R. Natarajan; S. Udayabhaskaran (SA Journal of Industrial Psychology, 2002)
An attempt is made in this paper to propose and analyse a stochastic model of a labour potential system incorporating training-linked promotions and wastages. A numerical example illustrates and highlights the findings of the model. Opsomming Hierdie artikel poog om ‘n stogastiese model van ‘n arbeidspotensiaalstelsel voor te stel en te ontleed waarin opleidingsverwante promosies en verlies van werkkragte geïnkorporeer is. ‘n Numeriese voorbeeld illustreer en lig die bevindinge van die model toe.