СПЕЦИФІКА ДЕПОЗИТНИХ ПОСЛУГ У СУЧАСНИХ УМОВАХ БАНКІВСЬКОГО РИНКУ УКРАЇНИ - O. Yu. Sova (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2018)
Протягом років функціонування банківського сектору України депозитний ринок чутливо реагував на кризові ситуації економіко-політичної сфери, коли вкладники, втрачаючи довіру до банківських установ, забирали гроші з депозитних рахунків. В умовах економічної нестабільності таке масове вилучення фінансових ресурсів значно погіршувало ліквідність банків. Актуальним завдання сьогодення залишається пошук оптимального варіанта формування банківських ресурсів.