Muro Solans, Joan García del (2017). Soldats del no-res - Andreu Grau i Arau (Enrahonar: Quaderns de Filosofia, 2020)
Muro Solans, Joan García del (2017) Soldats del no-res València: Tres i Quatre, 194 p. Premi Octubre d’Assaig «Joan Fuster» 2016 ISBN 978-84-16789-72-6