COVID-19 salgınının etkili bir şekilde muhafaza edilmesine yönelik farmasötik olmayan müdahalelerin istihdamının öngörülmesi - Saurabh Shri̇vastava; Prateek Shri̇vastava (Cukurova Medical Journal, 2020)
-