Sagt om norsk medieforskning (Norsk Medietidsskrift, 1994)
Norsk medieforskning blir ofte kritisert for å være virkelighetsfjern og teoretiserende, noe som her anskueliggjøres gjennom en liten sitatsamling. Kritikerne er i mange tilfeller utøvende journalister. Det er et paradoks for medieforskere at de som kanskje burde være de viktigste brukerne av ny forskning tilsynelatende er de som finner den minst interessant. Vi ønsker debatt om medieforskningen, og alle kritikere har et stående tilbud om å utdype sin kritikk i våre spalter. REDAKSJONEN