El vessant cultural del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya i Balears a la dècada de 1960: la programació d'exposicions i de conferències - Tomàs Suau Mayol (Cercles: revista d'Història Cultural, 2016)
A partir de l’anàlisi de les exposicions i conferències organitzades pel Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i Balears es vol reconstruir la implicació cultural i cívica d’una institució professional. Al llarg dels anys seixanta. aquest col·lectiu va mostrar una conscienciació progressiva que es va plasmar clarament en la Comissió de Cultura, que connectava la professió amb les inquietuds dels sectors més dinàmics de la cultura catalana i que en la dècada següent es traduiria en un compromís públic encara més explícit.