Подільський губернський староста української держави 1918 р. Сергій Кисельов у спогадах сучасників - Ігор Ратушняк (Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Історія, 2015)
У статті проаналізовано спогади українських і російських емігрантів, радянських діячів про Подільського губернського старости в період гетьманату 1918 р. Сергія Кисельова. Розглянуто певні аспекти його діяльності щодо відносин із органами самоврядування, допомоги у відкритті Кам’янець-Подільського державного українського університету, реалізації аграрної політики.