Анотація (Освітній вимір, 2020)
Збiрник наукових праць «Освiтнiй вимiр» мiстить матерiали, присвяченi висвiтленню теоретико-практичних проблем педагогiки вищої та загальноосвiтньої школи, становлення i розвитку освiтньої парадигми, iнтеграцiї психолого-педагогiчних чинникiв в органiзацiю навчально-виховного процесу.