Les ciències de l’antiguitat a la xarxa:algunes possibilitats - Joan Gómez Pallarès (Digithum, 1999)
1. Heu de disculpar, els que ja sou experts en el tema de la navegació per la xarxa, que hi trobeu algunes obvietats. La meva idea primera de treball és que "internet" és igualment accessible per tothom que tingui els mitjans tècnics per entrar-hi i, per tant, no sé encara ara quin ha de ser el nivell d’informació adequat que pugui satisfer els potencials lectors d’aquestes pàgines. Diguem que he tirat una mica pel camí del mig i, per tant, aquí hi trobareu tant allò més essencial com allò que pugui ser més especialitzat. En qualsevol cas, he intentat posar l’èmfasi en allò que anomeno aquí "portes de portes" ("gateways" en anglès), és a dir, aquells llocs de la xarxa que us permetin accedir a altres llocs d’interès (una mena de bibliografia de bibliografies de navegació). Full text (HTML | In Catalan) 1. Heu de disculpar, els que ja sou experts en el tema de la navegació per la xarxa, que hi trobeu algunes obvietats. La meva idea primera de treball és que "internet" és igualment accessible per tothom que tingui els mitjans tècnics per entrar-hi i, per tant, no sé encara ara quin ha de ser el nivell d’informació adequat que pugui satisfer els potencials lectors d’aquestes pàgines. Diguem que he tirat una mica pel camí del mig i, per tant, aquí hi trobareu tant allò més essencial com allò que pugui ser més especialitzat. En qualsevol cas, he intentat posar l’èmfasi en allò que anomeno aquí "portes de portes" ("gateways" en anglès), és a dir, aquells llocs de la xarxa que us permetin accedir a altres llocs d’interès (una mena de bibliografia de bibliografies de navegació). Texto completo (HTML | En catalán)