تاثیر غلظت های مختلف جلبک خشک (کلرلا پودری) و جلبک تازه (نانو کلروپسیس اوکولاتا) بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis - نصراله احمدی فرد; احمد احمدی; ابراهیم حسین نجد گرامی (مجله بهره‌برداری و پرورش آبزیان, 2015)
در مطالعه حاضر اثر 2 غلظت مختلف (cell/ml 106 ×5/2 و 106 × 5) جلبک خشک کلرلا و نانوکلروپسیس بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis مورد بررسی قرار گرفت. کشت روتیفرها در شرایط استاندارد و در ظروف پلاستیکی 500 میلی لیتری صورت گرفت. تراکم اولیه روتیفرها در تیمارهای مختلف 30 عدد در میلی لیتر بود. نمونه برداری از روتیفرها در مرحله رشد لگاریتمی انجام گرفت. براساس نتایج تفاوت معنی داری در اندازه روتیفرها در غلظت پایین (cell/ml106×5/2) جلبک کلرلا و نانوکلروپسیس مشاهده نشد (P>0/05). ولی اندازه بدن روتیفرها در غلظت پایین (cell/ml106×5/2) جلبک کلرلا بیشتر از غلظت بالای (cell/ml106×5) همان جلبک بود. اندازه تخم در روتیفرهای تغذیه شده با کلرلا بیشتر از نانوکلروپسیس بود. تفاوت معنی داری در اندازه تخم بین دو غلظت بالا و پایین (cell/ml 106 ×5 و 106 × 5/2) از هر دو جلبک مشاهده شد (P