COMPETENȚA DE PROIECTARE A CARIEREI: PREMISĂ PENTRU INTEGRAREA SOCIOPROFESIONALĂ - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2018)
Educația pentru integrare socioprofesională este o preocupare de bază a sistemului educațional, care își orientează conținuturile spre problema pregătirii tânărilui pentru integrare prin muncă. Piața muncii, fiind în continuă schimbare, întâmpină viitorul angajat cu noi provocări și solicită o viziune clară în rezolvarea situației. Cuvinte-cheie: ghidare în carieră și proiectarea carierei, decizia în carieră.