Setkání představitelů oboru "Právo životního prostředí" - Josef Cingroš (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1995)
Dne 16. února 1995 se na půdě Právnické fakulty Masarykovy uníverzity v Brně konalo setkání pracovníků kateder a pracovišť oboru Právo životního prostředí.