Варијантност лингвистичке терминологије у србистици код именовања лексике преузете из словенских језика - Јелена [Jelena] Драгослав [Dragoslav] Јанковић [Janković] (Studia z Filologii Polskiej i Słowiańskiej, 2021)
Variance of Serbian Linguistic Terms for Naming Lexemes Borrowed from Slavic Languages