Інститут адвокатури як ключовий елемент розбудови правової держави: сучасні виклики та перспективи - K. - S. L. Hefner; D. M. Byelov (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
У статті досліджується роль та місце інституту адвокатури в сучасній демократичній державі. Автор аналізує ключові аспекти функціонування адвокатури як невід’ємної складової правової системи та громадянського суспільства, її значення у забезпеченні права на захист, доступу до правосуддя та реалізації принципу верховенства права.