Vår problematiske arv. En refleksjon over kirkens forhold til «de andre» - Iselin Jørgensen; Hanna Barth Hake (Prismet, 2018)
Som kirke må vi være oss bevisst på de problematiske sidene ved vår historie, som å fortegne, karikere eller rakke ned på andre religioner når vi definerer oss selv og vår tro. I denne artikkelen gis eksempler på slike negative kontrasteringer, hvordan en kan unngå dem, og en refleksjon over forholdet mellom kritikk og dialog.