Inspira 2 2017 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Inspira, 2017)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 2, 2017. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018.