Підготовка фахівців-картографів у Національному університеті «Львівська політехніка» - Наталія Ярема; Юлія Голубінка; Олександра Ястребкова (Problemi Bezperervnoï Geografìčnoï Osvìti ì Kartografìï, 2017)
У даній статті висвітлено систему підготовки майбутніх фахівців-картографів у НУ «Львівська політехніка». Перелічено завдання кафедри картографії та геопросторового моделювання на сучасному етапі. Описано основні наукові напрями кафедри. Розкрито специфіку підготовки студентів рівня «бакалавр» та рівня «магістр». Описано можливості працевлаштування випуск- ників-картографів.