The Usage of New Communication Technology (Korzystanie z Technologii Informacyjno-komunikacyjnych) - Dominik Batorski (Contemporary Economics, 2011)
The Usage of New Communication Technology (Korzystanie z Technologii Informacyjno-komunikacyjnych)