Строк для прийняття спадщини: правові аспекти та наслідки пропуску - M. B. Hariievska (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
У статті досліджуються питання значення строку для прийняття спадщини в Україні, порядок обчислення та наслідки пропуску.