Rozważania dotyczące praktycznych skutków wyroku Trybunału Konstytucyjnego SK 39/19 - Jędrzej Grabowski (Opolskie Studia Administracyjno-Prawne, 2023)
W niniejszym artykule Autor opisuje swoje rozważania dotyczące praktycznych skutków wyroku Trybunału Konstytucyjnego z perspektywy podmiotów gospodarczych. Metodami badawczymi użytymi przez Autora były metoda empiryczna oraz metoda formalno-dogmatyczna. Autor podjął próbę wyjaśnienia wątpliwości powstałych na tle przedmiotowego wyroku.