Toepassing van richtlijnen voor depressiezorg in verpleeghuizen en door professionals ervaren competentie, autonomie en verbondenheid - Simone T. Vonder; Debby L. Gerritsen; Jeroen Kuntze; Roeslan Leontjevas (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2020)
Samenvatting