Уроки повномасштабного вторгнення росії: ураження бойовими отруйними речовинами подразнювально-задушливої дії (власне клінічне спостереження) - O. M. Radchenko; S. M. Stadnik; O. J. Komarytsya; O. V. Fedyk (Український журнал військової медицини, 2024)
Вступ. Станом на березень 2024 р. від початку року росія 346 разів застосовувала хімічну зброю проти українських військових. Проте, дисципліна «Військова терапія» у медичному університеті не встигає висвітлити особливості клініки та діагностики уражень подразнювально-задушливими бойовими отруйними речовинами (БОР).