Den glemte historien. Kristne på Den arabiske halvøy - Berit Thorbjørnsrud (Babylon, 2018)
Bit for bit rekonstruerer forskere i dag historien om den kristne blomstringsperioden på Den arabiske halvøy. Hva kan den fortelle oss om denne glemte perioden?