Особистісно зорієнтоване навчання як ресурс здоров’язбереження майбутніх офіцерів-прикордонників - Кирило Пантєлєєв (Освітній вимір, 2014)
Пантелєєв К. В. Особистісно зорієнтоване навчання як ресурс здоров’язбереження майбутніх офіцерів-прикордонників.