Визначення альтернативної туристичної доступності та її картографування - Yuliia Prasul; Valentyna Klymenko; Natalia Bubyr; Yanina Melnyk; Andrii Chudinov (Problemi Bezperervnoï Geografìčnoï Osvìti ì Kartografìï, 2021)
Мета статті – обґрунтування підходів до оцінки альтернативної туристичної доступності (на прикладі Черкаської області та її сусідів першого порядку) за авторськими показниками та її картографічного супроводу.