بررسی پتانسيل انتشار ترکیبات آلی و فلزات سنگين از لوله‌های پلی‌اتیلنی - Abbas Akbarzadeh; Behnoosh Ahangari; Mohammad Rafiee; Mahsa Jahangiri‌rad; Farzad Hashemzadeh (بهداشت در عرصه, 2024)
زمینه و اهداف: رهايش ترکیبات آلی و فلزات سنگین از لوله‌های توزیع آب شرب، اثر جدی بر سلامت مصرف‌کنندگان خواهد گذاشت. هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر مشخصات کيفی آب و قطر لوله بر روی رهاسازی اين ترکیبات شيميايی در لوله‌های پلی‌اتیلنی است.