РОЗВИТОК МАРКЕТИНГУ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ У СУЧАСНИХ УМОВАХ - Svitlana Shynkar; Tetiana Pertsovych (Економіка та суспільство, 2022)
Доведено важливість дослідження особливостей розвитку маркетингу в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі у сучасних умовах. Було визначено, що туризм та готельно-ресторанний бізнес за останні роки пережив багато проблем і мав не сприятливе середовище функціонування через негативний вплив КОВІД-19 та військові дії. Визначено сутність маркетингу в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі у сучасних умовах. Встановлено основні особливості туризму та готельно-ресторанному бізнесі у сучасних умовах. Сформовано основні базові елементи моделі розвитку маркетингу в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі у сучасних умовах. Охарактеризовано усі представлені базові елементи моделі розвитку маркетингу в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі у сучасних умовах. Визначено ключові етапи розвитку маркетингу в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі у сучасних умовах.