Аеродинамічні особливості фільтрування запиленого повітря у виробничих приміщеннях за допомогою циклонів - V. Kovalev; I. Klimenko (Mechanics and Advanced Technologies, 2018)
У пропонований роботі розглянуто досить поширений метод ефективного очищення газів від пилу та інших забруднень у виробничих приміщеннях за допомогою циклонування. Подібні методи використовують у металургійній, хімічний, деревообробній та інших галузях промислового виробництва.