FENOMENUL "EPUIZĂRII PROFESIONALE (BURNOUT)" ÎN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 LA ANGAJAȚII ÎNTREPRINDERILOR DE PROCESARE A CĂRNII - Iurie Pînzaru (Arta Medica, 2022)
Obiective. Angajații de la întreprinderile de procesare a cărnii înregistrează niveluri de stres și epuizare profesională (burnout) mai crescute comparativ cu alte categorii profesionale, deoarece în pandemia COVID -19, s-au atestat printre puținele ramuri, care au activat fără întrerupere, dat fiind că, asigurea securității alimentare rămâne o problemă prioritară.