НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ: ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - L. M. Demidova; A. S. Hayrapetyan; S. V. Sarana; O. S. Kalian (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2021)
Досліджено особливості діяльності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у системі гарантування вкладів фізичних осіб.