Är marknadsanpassad forskningsanknytning möjlig? Professionsutbildningar möter akademins nya krav - Malin Ideland; Claes Malmberg; Anne-Charlotte Ek; Sandra Jönsson (Högre Utbildning, 2012)
Högre utbildning drar tillbaka artikeln ”Är marknadsanpassad forskningsanknytning möjlig? Professionsutbildningar möter akademins nya krav”