Вітаємо з ювілеєм! - Професорсько-викладацький склад ВПІ НТУУ "КПІ" (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Повідомлення і привітання Івана Володимировича Ковби трудовим колективом Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ «КПІ» з нагоди його 70-річчя. В оголошенні наведено інформацію про життєвий і професійний шлях відомого фахівця й організатора видавничо-поліграфічного комплексу України.