ПРАВОВЫЕ ПРОБЛЕМЫ ГОРОДСКОГО РАЗВИТИЯ И СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН В СФЕРЕ ОХРАНЫ ЗЕМЕЛЬ ГОРОДОВ - Р. Е. Умербаева (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Автор мақалада қала маңы аймағы және қала аймақтық баскару құқықтық мәселелерін қарастырады