ИРАН-ИРАҚ СОҒЫСЫ ЖӘНЕ АҚШ-ТЫҢ ТАЯУ ШЫҒЫСТАҒЫ СЫРТҚЫ САЯСАТЫ - Р. Алпысбаев (Әл-Фараби Атындағы Қазақ Ұлттық Университеті хабаршы шығыстану сериясы, 2016)
В этой статье говориться о Ближнево-сточной политике США в период с 1980-90 годы и о роли Ирака в ней.