Розробка модифікованих сітчастих полімерних ендопротезів з плівковим покриттям - Yu. О. Furmanov; І. М. Savytska; G. V. Darenko; N. V. Yarova; N. А. Fedorova; Т. О. Khavina; О. А. Geylenko; О. І. Iatsyna (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Розробка плівкового покриття для модифікації сітчастих поліпропіленових eндопротезів для підвищення біосумісності та зниження частоти операційних ускладнень у вигляді спайок, алергічних реакцій тощо.