Взаємовідносини між машинно-тракторними станціями та колгоспами в УРСР у середині 1950-х років - Т. О. Кулікова; А. Г. Морозов (Український селянин, 2014)
Вивчено особливості розвитку відносин між машинно-тракторними станціями і колгоспами в середині 1950-х рр. Проаналізовано їхній вплив на подальший розвиток системи матеріально-технічного забезпечення сільського господарства країни.