Het rapport 'God met ons ... Over de aard van het schriftgezag' van de Gereformeerde Kerken in Nederland - W. H. Velema (In die Skriflig, 1981)
Dit rapport werd in Nimes aangekondigd. Op de vergadering van de Gereformeerde Oecumenische Synode, aldaar gehouden in juli 1980, vertelde Dr. H. B. Weijland dat in dit rapport een poging gedaan zou worden om op allerlei problemen die met het verstaan aan de Schrift samenhangen, in te gaan. Hij wekte niet de indruk dat met dit rapport alle problemen zouden worden opgelost.