ЛЕКСИКАЛЫҚ БІРЛІКТЕРДІҢ ЭТНОМӘДЕНИ ТАБИҒАТЫ (түркі тілдеріндегі кинологиялық атаулар негізінде). - С. Б. Бектемирова (Әл-Фараби Атындағы Қазақ Ұлттық Университеті хабаршы шығыстану сериясы, 2016)
В статье рассматриваются этнокультурная природа языковых единиц образованных на основе кинологических названий в тюркских языках.