Міжнародне приватне право в аспекті космічного права - K.B. Shyshkarov (Аналітично-порівняльне правознавство, 2023)
У цій статті досліджується перетин міжнародного приватного права і космічного права, проливаючи світло на правові рамки і міркування, які регулюють діяльність у космічному просторі. Основна увага в статті приділяється правовому ландшафту, що розвивається, в тому, що стосується приватних осіб та їхньої участі в космічній діяльності.