Cultures ancestrals en universos moderns - Edgardo Civallero (Digithum, 2008)
L'article proporciona un acostament inicial a la preservació i la disseminació de trets de la cultura indígena de l'Amèrica del Sud mitjançant espais digitals i xarxes socials. Analitza succintament la presència de les societats originàries sud-americanes en l'univers web i repassa algunes de les eines utilitzades, els continguts presentats, les característiques de les propostes i les seves motivacions.