Årsmødets temaer - Tove Rasmussen (MedieKultur: Journal of Media and Communication Research, 1987)
Dette er en "syntese" af oplæg og diskussioner på SMIDs årsmøde om internationaliseringen af TV-udbuddet. Artik- len indledes med en henvisning til den voldsomme presse- debat i december 86 om rimeligheden i at beskytte det danske hybridnet (landsdækkende kabel-TV) ved at op- retholde et forbud mod "privat" nedtagelse af udenlansk TV fra kommunicationssatellitterne.