Some questions in the of environmental risks in the subsoil. Жер қойнауы саласындағы экологиялық тетіктердің кейбір сұрақтары. - Zh. Zholmahan. (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
This article discusses possible solutions to the problem of environmental risks in the subsoil. Since harm to human health and the environment as a result of subsurface undeniable, there are many problems for their study. Бұл мақалада жер қойнауының экологиялық тетіктер мәселелерінің шешу жолдары қарастырған. Жер қойнауының пайдалану кезіндегі адам денсаулығына және қоршаған ортаға алып келетін зияны сөзсіз болғандықтан, осы салада шешілмеген қарастыратын мәселелер көп.