Anikó Szilágyi-Kósa: Bewegte Eigennamen. Namenintegration und Namentranslation im Sprachenpaar Deutsch-Ungarisch [Mozgó tulajdonnevek. Névintegráció és névfordítás német–magyar nyelvi párban] - Kitti Hauber (Névtani Értesítő, 2022)
-