Удосконалення аудиторської оцінки фінансового стану підприємства. - О. В. Балахонова (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
В статті запропоновані порядок аудиторських процедур, організації проведення аудиторських перевірок, складання аудиторського висновку.