Топологiзацiя простору нарiзно неперервних функцiй - H.A. Voloshyn; V.K. Maslyuchenko (Karpatsʹkì Matematičnì Publìkacìï, 2013)
Тут ми вводимо локально опуклу топологію $\mathcal{T}$ пошарової рівномірної збіжності на просторі $S=CC[0,1]^2$ всіх нарізно неперервних функцій $f: [0,1]^2→ \mathbb{R}$, доводимо, що простір $(S, \mathcal{T})$ повний, неметризовний і що простір $P$ всіх многочленів від двох змінних на $[0,1]^2$ всюди щільний в $S$, отже, $S$ — сепарабельний.