Gerald McCann – Stephen McCloskey: Od lokálneho ku globálnemu. Kľúčové problémy rozvojových štúdií. - Linda Piknerová (Czech Journal of International Relations, 2012)
Gerald McCann – Stephen McCloskey: Od lokálneho ku globálnemu. Kľúčové problémy rozvojových štúdií. 1. vydanie. Bratislava: Nadácia Pontis, 2011, 226 stran, ISBN 978-80-968229-3-4.