Anàlisi del cercador múltiple Copernic 2001 Pro - Franganillo, Jorge; Figuerola, Teresa Maria (BiD: Textos Universitaris de Biblioteconomia i Documentació, 2001)
Anàlisi del cercador múltiple Copernic 2001 Pro, eina que transmet una equació de cerca a un conjunt de cercadors de manera simultània, en recupera les referències pertinents i les ordena segons el grau mitjà de rellevància obtingut de cadascun dels cercadors.