Die taal of die cheetah? Perspektiewe op die belang van taalsigbaarheid by die nuwe Vrystaatse nommerplaat as openbare teken - T. du Plessis (Literator, 2007)
The language or the cheetah? Perspectives on the importance of language visibility on the new Free State number plate as public sign